MOBILNE HIŠE

SPECIFIKACIJE

  • Vroče cinkana nerjaveča jeklena pločevina.
  • Zunanji zidovi debeline 10,5 cm za boljšo izolacijo.
  • Materiali: Evropsko priznane 18 mm debele iverne plošče (stranice, police, poden).
  • Notranji dizajn – lastna proizvodnja in večja fleksibilnost.

SPALNICE

  • Dolžina postelje do 2m.

DNEVNI PROSTOR

Udobnost hotela, toplina domače okolice in svoboda gibanja zaznamuje naše mobilne hiše. V procesu opremljanja vam nudimo širok nabor opcijskih dodatkov lastne proizvodnje. Z vami smo od ideje do izvedbe.

KUHINJA

Za izdelavo kuhinje uporabljamo kakovostne materiale, saj se zavedamo, da je pohištvo v kuhinji izpostavljeno različnim vplivom. Dobavimo vam gospodinjske aparate in jih na osnovi celostne podobe tudi vgradimo.

SOBE

Otroške in mladinske sobe so zasnovane v namen dobrega počutja. Sobe izdelujemo iz različnih materialov in širokim naborom barvnih kombinacij. Število ležišč se določi ob naročilu. Možna je tudi izdelava pogradov.

KOPALNICA

Armatura v kopalnici omogoča dober izkoristek pri porabi vode. To dosežemo z mešanjem vode in zraka. Tovrstni pristop podaljšuje življenjsko dobo vgrajene armature.

TERASA

Terasa kot sestavni del mobilne hiše daje celostno podobo ter funkcionalno zasnovo mobilni hiši. Modern dizajn je ključ prostornosti v primerjavi s klasičnimi hišami.

OPREMA

Mobilno hišo vam lahko v celoti opremimo z vso belo tehniko, multimedijo itd..

TRANSPORT

Po potrebi vam uredimo tudi prevoz hiše na končno lokacijo.

Mobilne hiše

100% vroče cinkana šasija. Lesena konstrukcija varna pred propadanjem ali napadom insektov. Tlorisna izvedba po želji kupca.

Poslanstvo

Postati vodilni proizvajalec visokokakovostnih mobilnih hiš v regiji.

Zakaj Mizrstvo Golob

Mobilne hiše z najboljšo zvočno in termično izolacijo. Najboljša energetska učinkovitost, razred A. Modern dizajn in lastna proizvodnja.

TOP